Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Wyniki szukania

Wyniki szukania: Ki

Znaleziono produktów:9841

Szukaj dokładnie wpisany tekst:tak

Szukaj w numerach katalogowych:tak

Szukaj w kodach producenta:tak

Szukaj w kodach EAN:tak

Szukaj w opisach produktów:tak

Olej Kokosowy Nierafinowany 0,9 L

Olej Kokosowy Nierafinowany 0,9 L

34,67 zł
Doskonały olej, który swoimi właściwościami przyćmiewa niemal wszystkie inne na świecie. Nierafinowany, nieoczyszczany za pomocą związków chemicznych, tłoczony na zimno. Naturalny, o drogocennym składzie, stosowany w kosmetyce oraz farmaceutyce. Nieraz…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Kokosowy Rafinowany 0,5 L

Olej Kokosowy Rafinowany 0,5 L

12,88 zł
Olej kokosowy jest niezwykle popularny, znany przede wszystkim ze swojej uniwersalności. Olej rafinowany doskonale nadaje się do gotowania, gdyż w wyniku produkcji traci naturalny posmak i zapach kokosa. Produkowany z kopry, twardego miąższu orzecha…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Kokosowy Rafinowany 0,9 L

Olej Kokosowy Rafinowany 0,9 L

16,84 zł
Rafinowany, chemicznie oczyszczony i przygotowany, specjalnie tłoczony i obrabiany w wysokiej temperaturze olej kokosowy ma wiele zastosowań. Obok klasycznego wykorzystania do smażenia w kuchni może także być stosowany w kosmetyce, farmaceutyce czy chemii.…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Kokosowy Rafinowany 0,9 L

Olej Kokosowy Rafinowany 0,9 L

16,84 zł
Rafinowany, chemicznie oczyszczony i przygotowany, specjalnie tłoczony i obrabiany w wysokiej temperaturze olej kokosowy ma wiele zastosowań. Obok klasycznego wykorzystania do smażenia w kuchni może także być stosowany w kosmetyce, farmaceutyce czy chemii.…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Konopny Świeżo Tłoczony 250 Ml

Olej Konopny Świeżo Tłoczony 250 Ml

24,77 zł
Świeże tłoczenie konopi siewnej sprawia, że olej z niej się wydobywający jest naturalny, pozbawiony sztuczności czy chemii. Jest wykorzystywany w gastronomii, kosmetyce, farmaceutyce oraz kilku innych przemysłach. Ma szereg właściwości drogocennych dla…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Neem (miodla Indyjska) 50 Ml

Olej Neem (miodla Indyjska) 50 Ml

14,86 zł
Pochodzący z Indii, stworzony przez naturę dla zdrowia i urody. Pozyskiwany z miodły indyskiej, zwanej także drzewem margosa. Uniwersalne zioło, tzw. „roślina obiecana”. Pozyskiwany z nasion, ma barwę ciemnobrązową, gorzki w smaku. Używany głównie w…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Neem (miodła Indyjska) 50 Ml

Olej Neem (miodła Indyjska) 50 Ml

14,86 zł
Pochodzący z Indii, stworzony przez naturę dla zdrowia i urody. Pozyskiwany z miodły indyskiej, zwanej także drzewem margosa. Uniwersalne zioło, tzw. „roślina obiecana”. Pozyskiwany z nasion, ma barwę ciemnobrązową, gorzki w smaku. Używany głównie w…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Baobabu 100 Ml

Olej Z Baobabu 100 Ml

39,62 zł
Olej z nasion baobabu jest sekretem Afryki. Naturalny, wysokogatunkowy olej stosowany jest przede wszystkim na problemy skóry, włosów czy paznokci. Niezwykle uniwersalny, wykazuje działanie ochronne. Bogaty w kwasy i witaminy. Stosowanyw farmaceutyce…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Baobabu 100 Ml

Olej Z Baobabu 100 Ml

39,62 zł
Olej z nasion baobabu jest sekretem Afryki. Naturalny, wysokogatunkowy olej stosowany jest przede wszystkim na problemy skóry, włosów czy paznokci. Niezwykle uniwersalny, wykazuje działanie ochronne. Bogaty w kwasy i witaminy. Stosowanyw farmaceutyce…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej z dziegcia brzozowego 80 g

Olej z dziegcia brzozowego 80 g

64,37 zł
infor NAJWAŻNIEJSZE CECHY SKŁAD: dziegieć brzozowy - 100,0%. Należy dodać 10–30% oleju do maści, 3% do kremów i balsamów, 5% do szamponów i mydeł, 3% do płynów po goleniu, 3% do perfum oraz 10–50% do innych produktów pielęgnacyjnych. Przeciwwskazania:…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Kiełków Pszenicy 100 Ml

Olej Z Kiełków Pszenicy 100 Ml

30,00 zł
Wyjątkowy olej z kiełków pszenicy jest uniwersalnym i naturalnym kosmetykiem do stosowania dla pielęgnacji włosów. Pszenica zawiera szereg minerałów i witamin, w tym biotynę, która doskonale wpływa na regenerację i odżywianie włosów. Pszenica jest często…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Krokosza Barwierskiego 100 Ml

Olej Z Krokosza Barwierskiego 100 Ml

15,85 zł
Krokosz barwierski jest rośliną o błyszczących liściach. To właśnie z tej rośliny powstaje wyjątkowy olej, który zachwyca swoimi właściwościami. Jest wykorzystywanyw medycynie naturalnej, w farmaceutyce oraz kosmetyce. Dzięki składnikom w nim zawartym…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Krokosza Barwierskiego 250 Ml

Olej Z Krokosza Barwierskiego 250 Ml

34,67 zł
Doskonały olej pochodzący z niezwykłej rośliny, krokosza barwierskiego, którego charakterystyczne, błyszczące, ciemnoczerwone liście są źródłem wielu drogocennych składników. Olej z krokosza może być stosowany na zewnątrz naszego ciała, jak i wewnątrz.…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Nasion Kopru Włoskiego 1 L

Olej Z Nasion Kopru Włoskiego 1 L

198,06 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Nasion Kopru Włoskiego 100 Ml

Olej Z Nasion Kopru Włoskiego 100 Ml

24,77 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Nasion Pietruszki 1 L

Olej Z Nasion Pietruszki 1 L

267,38 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Nasion Pietruszki 100 Ml

Olej Z Nasion Pietruszki 100 Ml

27,72 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Nasion Porzeczki 1 L

Olej Z Nasion Porzeczki 1 L

247,56 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Nasion Porzeczki 100 Ml

Olej Z Nasion Porzeczki 100 Ml

29,71 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Pestek Dzikiej Róży 100 Ml

Olej Z Pestek Dzikiej Róży 100 Ml

39,62 zł
Dzika róża to krzew pochodzący z rodziny różowatych. Jest popularna i często wykorzystywana w przemyśle gastronomicznym, kosmetycznym, perfumeryjnym czyw kręgach medycyny naturalnej. Olej z pestek doskonale nadaje się do stosowania na skórę, także podczas…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Pestek Dzikiej Róży 30 Ml

Olej Z Pestek Dzikiej Róży 30 Ml

22,78 zł
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Pestek Granatu 1 L

Olej Z Pestek Granatu 1 L

810,22 zł
Granat to niezwykły owoc, który swoim smakiem zachwyca od wielu wieków. W jego pestkach drzemie jednak nie tylko wyjątkowy smak, ale także dobroczynne Składniki:, które zawarte są w oleju z pestek granatu. Wyjątkowy olej wykorzystywany w kosmetyce oraz…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Pestek Granatu 100 Ml

Olej Z Pestek Granatu 100 Ml

90,02 zł
Granat to niezwykły owoc, który swoim smakiem zachwyca od wielu wieków. W jego pestkach drzemie jednak nie tylko wyjątkowy smak, ale także dobroczynne Składniki:, które zawarte są w oleju z pestek granatu. Wyjątkowy olej wykorzystywany w kosmetyce oraz…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olej Z Rokitnika 100 Ml

Olej Z Rokitnika 100 Ml

44,56 zł
Niewielki krzew, który przez swoje niezwykłe właściwości jest wykorzystywanyw wielu dziedzinach od pokoleń. Stosowany w medycynie, farmaceutyce czy kosmetyce. Idealny do pielęgnacji skóry, do gojenia ran czy przy schorzeniach skórnych. Wykazuje właściwości…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka
Olejek Eteryczny bazylia 10 Ml

Olejek Eteryczny bazylia 10 Ml

19,81 zł
Niezwykła moc bazylii odkryta została już około 5 tysięcy lat temu. Od tamtej pory ludzkość wykorzystuje bazylię na wiele sposobów. Królewski olejek eteryczny z bazylii uzyskiwany jest poprzez destylację kwitnącego ziela. Jego smak jest świeży, ma lekko…
szt.Do koszyka
dodaj do schowka

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu